Ons assortiment

Glas & Verf van Maastrigt gaat binnen haar assortiment uitsluitend voor kwaliteit. Dat blijkt zeker ook uit de merken die we vanuit onze inspiratiewinkel vertegenwoordigen op het gebied van verf en behang. Voor iedere wens kunnen we zo de beste oplossing bieden.

De juiste verfkeuze voor het beste resultaat

Vaak wordt het onderschat wat de keuze voor de juiste verfsoort betekent voor het eindresultaat. Zeker na verloop van tijd betaalt de juiste verfkeuze zich uit in een langblijvend goed en lichtecht resultaat. De voorbehandeling van het te verven oppervlak is hierbij overigens net zo belangrijk als de keuze van de optimale dekkingsverf of -lak.

Glas & Verf van Maastrigt adviseert u hierin graag met betrekking tot de optimale werkwijze en materiaalkeuze. We zien u immers graag nog eens tevreden terug in onze winkel en zijn altijd benieuwd naar het behaalde eindresultaat. Afhankelijk van de voorgestelde werkwijze leveren we u verf en lakken van onderstaande topmerken:

Behang met ongekende mogelijkheden

Vaak wordt bij behang gedacht aan traditionele uitstralingen. Maar niets is minder waar, de mogelijkheden zijn vrijwel onuitputtelijk. Aan de hand van inspiratieboeken en stalen kunnen we u al snel van bijzonder creatieve idee├źn voorzien. Ook mogelijkheden met combinaties van behang en verf zijn ongekend. Kleur, sfeer en materiaalkwaliteit zijn hierbij van grote invloed op het eindresultaat.

Glas & Verf van Maastrigt heeft een ruim assortiment behangsoorten waaruit u kunt kiezen. Stuk voor stuk kwaliteitsbehangsoorten van onderstaande merken: